Phipps Plaza Mall Renovation, Atlanta, GA

Retail
Overview

Phipps Plaza had heavy and outdated railings and stairs, which were both a distraction from the store fronts and to the overall atmosphere. Our scope of work was to remove the existing wood and bronze, and replace with Synergi custom stainless rails. The new retrofit by Synergi was modern and stylish, introducing clarity, transparency, and visibility, while being safe and durable. The newly remodeled feature stair brightens up the mall atmosphere with its sweeping curves and sleek stainless steel and glass design. The new retrofit is modern and durable, featuring re-used glass, custom ornate railings, acid etched patterned vertical posts, and multi-level curved atrium openings.

Linear Feet of Rail

3,000

Scope of Work

Design and Engineering, Fabrication, and Installation